Info
Hier kunt u alle info vinden die u nodig heeft.

 Traveljack BabyMobiel

Speciaal voor baby's van 0 tot ±9 maanden heeft Travel jack een handig en comfortabel BabyMobiel ontwikkeld.
Het slagvast kunststof zitje is voorzien van een schuimrubber binnenwerk bekleed met badstof c.q fleece-stof en is voorzien van een traploos in te stellen driepunts veiligheidsgordel.
Het zitje wordt op het stuur gemonteerd, waardoor de ouder tijdens het fietsen goed zicht heeft op zijn/haar kind.
De stand van de BabyMobiel is traploos instelbaar, naarmate het kind ouder is kan het zitje steiler geplaatst worden.
De BabyMobiel is geschikt voor elke fiets m.u.v fietsen met remstangen.

Zelfs in de winter, mits u uw baby warm kleedt, kunt u erg veel plezier hebben van de BabyMobiel. Vele ouders gebruiken ons zitje dagelijks om hun kind b.v. naar de creche of oppas te brengen.

 Huren

De BabyMobiel is uitsluitend te huur. De huurperiode bedraagt minimaal 1 maand. De huurprijs is €25,- p/m incl. BTW. Een dag/week verlengen is €7,-.

 Huurovereenkomst

Om een BabyMobiel te huren vult u een huurovereenkomst volledig in. Niet vergeten te ondertekenen. Dan verzendt u hem per post of email naar ons.

Zodra de huurovereekomst bij ons binnen is gaan wij over tot het verzenden van de BabyMobiel.

U vindt de huurovereenkomst hier:

 Waarborgsom

Ongeacht de lengte van de huurperiode is de huurder verplicht een waarborg-som te betalen ten bedrage van €125,-. Indien de huurperiode doorloopt na 7 maanden dient de waarborgsom opgewaardeerd te worden tot €250,-.

 Levering

De Traveljack BabyMobiel wordt verstrekt of verzonden (onder rembours) zodra de "Huurovereekomst" volledig ingevuld en ondertekend in ons bezit is en het bedrag van de "Waarborgsom" betaald is.


Dit kan:
-Contant op ons adres
-Rembours (bij aflevering op uw adres)

 BabyMobiel afhalen/terug bezorgen

Wij hebben geen vaste openingstijden. Het halen en terug brengen van een BabyMobiel kan enkel en alleen via email en telefoonisch contact. Maak daarom eerst een afspraak. zie

 Vakantiedrukte

Tijdens de vakantieperiodes is de vraag naar ons product erg groot. Als u verzekerd wil zijn van het gemak van een BabyMobiel tijdens uw vakantie is het raadzaam u te informeren over onze voorraad. Met de BabyMobiel geniet u van de natuur in de periode dat u baby nog te klein is om te zitten.